Un bărbat acuzat că a violat și sechestrat într-o mașină o fetiță la Vadu Negrilesei a fost trimis în judecată de procurorii din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus în data de 25 iulie trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat din județul Suceava pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul este învinuit că a violat o minoră, pe care a urcat-o cu forța în mașina sa. Răpirea fetei s-a petrecut sub ochii verișorilor fetiței. Copii au reușit să alarmeze părinții fetei, care s-au deplasat la fața locului și au prins inculpatul, iar ulterior au anunțat poliția.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cazul s-a produs în data de 2 iunie a acestui an.

În acea zi, jurul orei 11:00, fata a fost trimisă de tatăl ei, la un magazin din satul Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet de țigări.

Pe traseu fata s-a întâlnit cu verişoara sa, şi fratele acesteia, care se afla cu bicicleta şi au continuat drumul împreună către magazin.

După ce au făcut cumpărăturile, cei trei copii au ieşit din magazin, iar ulterior, verișorul fetiței a luat-o înainte pe bicicletă.

În apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, fetele, rămase singure, l-au observat pe bărbatul respectiv că urca pe jos panta ce face accesul la locuinţa sa, iar autoturismul său, era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă.

Apoi, când le-a observat pe cele două fete, bărbatul s-a întors din drumul său pentru a le aştepta lângă maşină.

Acesta a invitat-o pe una din fete în maşină, spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar fata a început să plângă. După această întâmplare, fetele au încercat să fugă spre casele lor.

Din nefericire însă, bărbatul a prins pe una dintre fete. Acesta a luat-o de mână pe fată şi a tras-o cu forţa în maşina lipsind-o de libertate, în mod ilegal, în maşină urcând şi verișoara fetiței.

Fetele strigau după ajutor, iar toată scena s-a derulat sub ochii băiatului, verișorul victimei, care a plecat să anunţe părinţii de cele întâmplate.

Bărbatul a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31 deplasându-se aproximati 15 metri până la drumul forestier Pârâul Florii, din satul sucevean Vadu Negrilesei, traseul fiind într-un loc izolat, fără locuințe.

După aproximativ 800 m, agresorul a oprit autoturismul și a dat-o jos din mașină pe verișoara victimei.

Apoi, bărbatul a blocat portierele și a ținut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deși aceasta țipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din mașină și să meargă acasă, lipsind-o în continuare de libertate.

El a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, unde a oprit autoturismul şi prin constrângere fizică a întreținut un raport sexual cu fata.

În acest timp, verișorul ei a anunțat membrii familiei victimei, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au identificat pe cei doi, dezbrăcați, în autoturismul inculpatului solicitând prin intermediul 112 intervenția organelor de poliție.

Conform verificărilor făcute de către organele de poliţie inculpatul nu poseda permis de conducere .

Cauza va fi judecată de Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de