Manevre iresponsabile în trafic au cauzat două accidente în județul Suceava soldate cu rănirea unui motociclist și cu atac de panică pentru doi copii


Intră acum și în grupul de

Neatenția și iresponsabilitatea în trafic au condus la două accidente ce au avut loc, luni, în județul Suceava.

Astfel, un motociclist de 25 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost rănit după ce o mașină a efectuat virajul la dreapta, de pe altă bandă, fără să se asigure.

Accidentul a avut loc după amiaza, pe b-dul Bucovina, din orașul Gura Humorului. La volanul mașinii implicate se afla un bărbat de 42 de ani din Stulpicani.

Acesta se deplasa pe banda de circulație nr. 2 (de lângă axa drumului), iar în momentul în care a ajuns în dreptul unei alveole, a virat fără să se asigure și astfel a intrat în coliziune cu motociclul, care circula pe lângă marginea drumului.

Tânărul s-a dezechilibrat și a căzut. Motociclistul a fost transportat la spital, fiind rănit ușor și nu a rămas internat.

Conducătorul auto şi conducătorul moto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Doi copii au suferit atacuri de panică din cauza accidentului în care au fost implicați

În seara aceleiași zile, un accident a avut loc pe DN 17 în comuna Vama.

Un bărbat de 37 de ani din Republica Moldova, conducând pe un sector de drum în aliniament, după ce a efectuat o manevră de depășire neregulamentară fără să se asigure corespunzător din sens opus, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturism condus regulamentar.

La volanul mașinii implicate se afla o femeie de 29 de ani din comuna Vama, iar în autoturism se aflau, pe bancheta din spate, fiicele acesteia, de unu și doi ani.

În urma accidentului, copiii au suferit atacuri de panică, fiind transportați la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc, unde au fost examinate de medici, nefiind stabilite leziuni și diagnostice vizibile însă au rămas sub observație medicală la sediul spitalului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de