Pietoni accidentaţi datorită neatenţiei


Intră acum și în grupul de

Pe strada Mircea Damaschin din municipiul Suceava, miercuri, la ora 19:15, C. MIHALEA, în vârstă de 35 ani, localnică, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat grav pe C. CORNEL, în vârstă de 45 ani, din aceeaşi localitate, pieton care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure. Conducătoarea auto purta centură de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, la ora 09:40, pe DJ 177A în localitatea Stulpicani, J. GEORGEL, de 22 ani, domiciliat în comuna Mănăstirea Humorului, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în efectuarea unei manevre de mers înapoi, dar din cauza faptului că nu s-a asigurat, l-a acroşat pe R. IOAN, de 62 ani localnic, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului R. IOAN, care necesită pentru vindecare 5-6 zile de îngrijirii medicale. Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de