Traian Băsescu a aterizat în judeţul Suceava şi va sta de Înviere în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Preşedintele României, Traian Băsescu a aterizat, vineri, la ora 15 fără câteva minute, cu elicopterul, în zona Mănăstirii Voroneţ. El a venit însoţit de soţia sa, dna Maria Băsescu urmând ca fiica lor Elena să se alăture părinţilor în cursul zilei de sâmbătă, cu toţii find cazaţi la Hotelul Best Western, din Gura Humorului.

Programul familiei prezidenţiale conţine pentru ziua de azi vizitarea Mănăstirilor Râşca şi Slatina, iar spre seară preşedintele va lua masa la Mălini, la Pensiunea “La Filuţă”, acolo unde a fost de Crăciun, ca să vadă obiceiuri populare din judeţul Suceava şi ambasadorul Austriei la Bucureşti, însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Vizita în judeţ a preşedintelui României va continuna sâmbătă cu o serie de vizite la mănăstiri din judeţ, fiind de aşteptat ca familia Băsescu să dorească să-şi viziteze şi părinţii, respectiv socrii, care locuiesc în cartierul Burdujeni al Sucevei.

Sâmbătă seara Traian Băsescu va participa la slujba de Înviere, la Mănăstirea Voroneţ, iar duminică va pleca spre Litoral, unde este aşteptat să participe la concertul lui Goran Bregovic.


Intră acum și în grupul de