Doi pescari au căzut într-un iaz din Mitocu Dragomirnei. Unul a fost salvat de persoanele din zonă


Intră acum și în grupul de

Doi pescari au căzut într-un iaz din Mitocu Dragomirnei, unul fiind scos din apă de persoanele aflate în zonă, conștient, dar în hipotermie, iar cel de-al doilea a fost găsit de echipaje de intervenție ale ISU în stare de inconștiență și i s-au aplicat manevre de resuscitare fără succes fiind declarat decedat.

Potrivit ISU Suceava unul dintre pescarii căzuți în iaz, în vârstă de 63 de ani, a fost scos de persoanele aflate la fața locului, iar trupul celui de-al doilea, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost recuperat din apă de pompierii militari.

Sursa citată a menționat că primul este conștient, în șoc hipotermic și primește îngrijiri medicale și va fi transportat la SJU Suceava pentru investigații medicale.

Pentru cel de-al doilea pescar, inconștient, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul.

La eveniment, produs pe un iaz la intarea în localitate, intervin pompierii militari cu un autocamion și o barcă pneumatică, un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de