Flutur la inaugurarea căminului cultural din Izvoarele Sucevei: Este o bucurie pentru gospodarii din Izvoare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  a participat sâmbătă, la Izvoarele Sucevei, la manifestările organizate în comună prilejuite de inaugurarea căminului cultural.

La acest eveniment au fost prezenți deputatul Angelica Fădor și senatoru Daniel Cadariu, alături de reprezentanți ai autorităților  locale și numeroși localnici.

La Izvoarele Sucevei a fost inaugurat noul cămin cultural și s-au desfășurat mai multe activități în cadrul primei ediție a spectacolului folcloric „Sărbătoare la Izvoare”.

Totodată a fost lansată monografia „Izvoarele Sucevei – o comună din munții Bucovinei”, ediția a II-a, realizată de regretatul profesor Ion Aflorei.

La manifestări a fost o participare numeroasă, cu locuitori din Izvoarele Sucevei și din localitățile învecinate, inclusiv din Ucraina, fiind prezente oficialități locale și județene.

La inaugurarea căminului cultural de la Izvoarele Sucevei Gheorghe Flutur l-a felicitat pe primarul Mihail Mechno și a evidențiat buna colaborare cu conducerea Primăriei Izvoarele Sucevei.

Inaugurarea căminului este o bucurie pentru gospodarii de la Izvoare,a spus Flutur remarcând că foarte mulți localnici au fost prezenți la acest eveniment.


Intră acum și în grupul de