A efectuat o depăşire şi a accidentat grav un pieton


Intră acum și în grupul de

Un vicovean și-a petrecut sărbătorile în spital după ce a fost accidentat de o mașină. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 22.30, pe DN 2H, în oraşul Vicovu de Sus, I. Ioan, în vârstă de 48 ani, din comuna Horodnic de Sus, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism şi nu a observat că pe partea stângă se deplasa pietonul B. Ilie, în vârstă de 59 ani localnic, pe care l-a acroşat cu partea stângă faţă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ”traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză verdex cu lipsă substanţă tegumentară, observaţie fractură parieto-occipitală, fractură deschisă 1/3 gambă superioară stânga” necesitând pentru vindecare circa 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care ambelor persoane li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de