Un mopedist s-a izbit de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un mopedist a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a izbit de o autoutilitară. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 11.50, pe strada B-dul. Bucovina, din oraşul Gura Humorului, Ş. Ioan, în vârstă de 25 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe altă stradă, moment în care autoutilitara a fost lovită în partea dreaptă spate de un motoscuter, condus de D. Gheorghe , în vârstă de 41 ani, din comuna Comăneşti, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui D. Gheorghe, care nu purta cască de protecţie, fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio-cerebral prin accident rutier, plăgi multiple în regiunea frontală, fractură deschisă tibia dreaptă” necesitând pentru vindecare circa 35-37 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de