Un tânăr a furat în aceeaşi noapte din gospodăriile a două femeii din Mitoc


Intră acum și în grupul de

Două femei din Mitoc au fost „prădate” de un tânăr din Plătinoasa, în ajun de Paşti. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 16.00, C. Domnica, în vârstă de 85 ani, din comuna Mitocul Dragomirnei a sesizat faptul că în noaptea de 18/19.04.2009, în intervalul orar 23.30 – 24.00, a deschis uşa de la intrare în locuinţă unei persoane necunoscute, care a ameninţat-o să-i dea toţi banii pe care îi are, după care prin violenţă i-a sustras un telefon mobil marca „Sagem”.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, autorul a fost identificat în persoana lui S. Gheorghe, în vârstă de 19 ani, din comuna Păltinoasa. Din cercetări s-a mai stabilit că în aceeaşi noapte autorul a pătruns şi într-o anexă a locuinţei lui C. Emilia, din comuna Mitocul Dragomirnei, de unde a sustras o bicicletă marca „Montana”.
Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite părţilor vătămate.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi urma ca în 22.04.2009 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie”, „furt calificat” şi „violare de domiciliu”.


Intră acum și în grupul de