Acasă Actualitate O suceveancă, medic, stabilită în Marea Britanie, a fost ucisă împreună cu...

O suceveancă, medic, stabilită în Marea Britanie, a fost ucisă împreună cu partenerul ei, cel mai probabil de fiul femeii


Intră acum și în grupul de

O suceveancă în vârstă de 51 de ani, Premm Monti,  cunoscută și ca Leela Monti, (fostă Mirela Munteanu) a fost omorâtă împreună cu partenerul el, Robert Tully, un bărbat de 71 de ani din SUA, într-o casă din Branston, din apropierea orașului Lincoln.

Poliția din Lincolnshire arată că în acest caz a fost arestat suspectul, Andrei-Mihai Simion-Munteanu, în vârstă de 22 de ani, care pare să fie fiul femeii.



Tânărul este acuzat că i-a omorât pe cei doi între 27 și 30 iulie, cadavrele fiind găsite în 5 august, arată Poliția din Lincolnshire care subliniază că e vorba de un incident izolat.

Andrei-Mihai Simion-Munteanu, cetățean român, a fost  prezentat joi la Lincoln Magistrates’ Court unde și-a confirmat numele, naționalitatea și data nașterii în timpul unei audieri de patru minute.

Poliția mai arată că tânărul a rămas în continuare în arest și urmează să se prezinte la Crown Court, în 9 septembrie, iar procesul va avea loc în 3 februarie, anul viitor.

Dr Monti, care era cunoscută drept Leela Monti, era mamă a trei copii arată LincolnshireLive. co.uk care menționează că cei care îi cunoșteau au fost șocați de acest incident.

Aceeași sursă precizează că femeia a studiat medicina la Facultatea de Medicină din București, Chimie și Fizică la Universitatea Al. I Cuza din Iași și că a lucrat ca medic în Suceava înainte să se mute în Marea Britanie.

Poliția din Lincolnshire a publicat și o fotografie a cuplului, făcută publică de familie.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version