CJ Suceava anunță că se continuă lucrări de reabilitare pe drumurile județene la Volovăț, Stulpicani-Ostra sau Straja-Brodina și se pregătește modernizarea Câmpulung Moldovenesc-Rarău. Flutur cere Guvernului fonduri prin PNDL pentru asfaltarea drumurilor județene Humoreni-Bălăceana și Brodina-Brodina de Jos


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava solicită fonduri Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe lucrări de infrastructură rutieră.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că având în vedere economiile înregistrate propune să fie incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) tronsoanele de drumuri județene DJ 178 km 27+215-30+600 Humoreni-Bălăceana pe o lungime de 3,385 km și DJ 176 km 42+700 – 48+697 Brodina-Brodina de Jos pe o lungime de 6 km care au o îmbrăcăminte din balast.

El  a arătat că în județul Suceava continuă lucrările de reabilitare pe mai multe sectoare de drumuri județene, respectiv la Volovăț, pe DJ 178, se execută covor asfaltic, la Stulpicani, pe DJ 177A se toarnă covor asfaltic, pe tronsonul Stulpicani – Ostra se fac lucrări de reparații asfaltice prin plombări, iar la Straja şi pe tronsonul Straja – Brodina se fac lucrări de pregătire pentru executarea unor covoare asfaltice.

De asemenea, luni, la Primăria Câmpulung Moldovenesc, a avut loc dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru obiectivul de investiții Modernizarea DJ 175 A Câmpulung Moldovenesc – Rarău.

„Procedurile înaintează greu și din cauza restricțiilor impuse prin Natura 2000 așa că astăzi s-a parcurs o etapa importantă. Mai așteptăm avizul de la Mediu pentru a putea trece la demararea lucrărilor, CJ Suceava având alocate fondurile necesare”, a spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de