Două accidente mortale în acest sfârşit de săptămână


Intră acum și în grupul de

Un bărbat şi o femeie au decedat în acest week-end în urma accidentelor de circulaţie. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 14:10, în afara localităţii Dărmăneşti pe DN 2, P. Silviu, de 30 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea a două autovehicule care circulau în faţa sa, iar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile în partea dreaptă a drumului, după ce a terminat depăşirea şi fără să aibă contact cu unul din autovehiculele depăşite.

În urma impactului a rezultat decesul lui R. Veronica, de 56 ani, din municipiul Suceava, rănirea gravă a lui C. Gheorghe, de 76 ani, din comuna Şcheia, ambii pasageri pe bancheta din spate şi rănirea uşoară a numiţilor B. Ion, de 38 ani, din comuna Udeşti, pasager pe bancheta din spate, R. Andrei, de 23 ani din municipiul Suceava, pasager pe scaunul dreapta faţă şi a conducătorului auto P. Silviu.
Conducătorul auto şi pasagerii purtau centura de siguranţă, P. Silviu a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi un bărbat din Calafindeşti şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe un drum sătesc neclasificat în interiorul comunei Calafindeşti, B. Ştefan, de 59 ani localnic, fără permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu pietriş şi s-a izbit într-un stâlp de la poarta unui imobil, iar în urma impactului, a decedat.

Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă.


Intră acum și în grupul de