Acasă Actualitate Incendiu la un adăpost de animale din Stamate

Incendiu la un adăpost de animale din Stamate


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, a intervenit duminică după-amiază, cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Dumitru C., din localitatea Stamate, comuna Fântânele. Potrivit ISU „Bucovina”, incendiul a fost anunţat la ora 18:18, iar la sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta violent la acoperişul adăpostului de animale, al garajului şi şurii, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi o bucătărie. În incendiu a fost găsit mort calul proprietarului.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:30, dar a ars acoperişul adăpostului de animale, al garajului şi şurii pe o suprafaţă de 90 mp şi cca 3 tone furaje. Valoarea pagubelor a fost estimată de proprietar la 6.000 lei.



Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza instalaţiei de iluminat defectă. Prin intervenţia rapidă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit şi a bucătăriei, în valoare de circa 20.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version