Gheorghe Flutur a primit, în Cetatea de Scaun a Sucevei, titlul de Cetățean de Onoare al Raionului Soroca, cea mai mare distincție raională. Președintele CR Soroca, Ghenadie Muntean: Să știți că frații mici întotdeauna îi stimează pe frații mari. Flutur: Împart cu sucevenii această onoare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean, a oferit, vineri după amiaza, în cadrul festivității de deschidere a celei de-a XIII-a ediții a Festivalului de Artă Medievală din Cetatea de Scaun a Sucevei titlul de cetățean de onoare al raionului președintelui CJ Suceava,Gheorghe Flutur.

Ghenadie Muntea a spus că la fiecare festival se vine și cu un cadou.

„Eu fac public că prin decizia Consiliului Raional Soroca din 15 august 2019 domnului Gheorghe Flutur i s-a acordat cea mai mare distincție a raionului Soroca, cea de Cetățean de Onoare al Raionului Soroca”, a spus Muntean.

Votul pentru acordarea acestui titl a fost unanim.

Ghenadii Muntean a spus că își dorește ca relațiile bune dintre CJ Suceava și CR Soroca să aibă continuitate sub orice aspect.

„Să știți că frații mici întotdeauna îi stimează pe frații mari”, a spus Muntean.

La primirea acestei distinții Gheorghe Flutur a spus că este foarte emoționat, mai ales că această onoare îi este acordată în Cetatea Sucevei.

El a arătat că împarte cu sucevenii această distincție și că îl așteaptă mai des la Suceava pe președintele Consiliului Raional Soroca.

„Votul unanim din Republica Moldova înseamnă drumul spre Europa al Republicii Moldova”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de