Agoniseala unui bătrân din Sasca Nouă, făcută scrum


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii au intervenit cu trei autospeciale vineri, dimineață pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Aurel C., în vârstă de 82 ani, în satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii.

Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunțat prin serviciul 112, la ora 06:10 iar la sosirea gărzii de intervenţie ardeau adăpostul de animale, un depozit şi acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la două locuinţe învecinate.

Focul a fost stins la ora 08.50, în limitele găsite, dar au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de circa 30 mp, 1.000 kg furaje, 10 mc lemn de foc, bunuri casnice şi mobilier. S-au degradat pereţii şi planşeul casei. Din primele estimările proprietarului pagubele sunt de aproximativ 10.000 lei, bătrânul pierzându-şi în incendiu un cal şi două vaci.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric improvizat.

Pompierii au salvat casa de locuit şi locuinţele învecinate, în valoare de circa 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de