A dat foc garsonierei


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit sâmbătă, imediat după miezul nopţii, cu o autospecială, o autoscară mecanică, un echipaj de descarcerare şi un modul SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de garsoniere, în municipiul Suceava, str. Mărăşeşti, bl. 48 A. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112 la ora 00:44, iar la sosirea gărzii de intervenţie ardea interiorul unei garsoniere de la etajul III, existând pericolul de propagare la garsonierele învecinate şi şarpanta imobilului.

Flăcările au fost stinse la ora 01:15, în limitele găsite, în incendiu fiind distruse obiecte de mobilier, bunuri de uz casnic şi electronice şi s-au deteriorat pereţii locuinţei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 10.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pompierii au salvat garsonierele învecinate şi şarpanta blocului, în valoare de circa 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de