Camion încărcat cu lemne, furat din faţa porţii


Intră acum și în grupul de

Un botoşănean, fără permis, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a furat un camion din faţa unei curţi din Poieni Solca cu intenţia de a se duce acasă. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 21.45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poieni Solca, au fost sesizaţi telefonic de S. Silvestru, din localitate, despre faptul că i-a fost sustras din faţa domiciliului un autocamion, încărcat cu cantitatea de 10 mc lemnos foc, esenţă foioase.

Agenţii postului de poliţie au reuşit să identifice persoanele suspecte de comiterea furtului ca fiind B. Albert, în vârstă de 46 ani, din municipiul Botoşani şi B. Ionel, din oraşul Gura Humorului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că B. Albert a pornit autocamionul cu un rând de chei pe care l-a găsit în cabină şi l-a sustras pentru a se deplasa în municipiul Rădăuţi, unde locuieşte fără forme legale.
Verificările au mai arătat că acesta nu posedă permis de conducere, iar după testarea efectuată cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat ulterior la spital în vederea recoltării probelor biologice.

Camionul încărcat cu material lemnos a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o alcoolemie peste limita legală”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de