Lucian Harșovschi: Îmi doresc ca sucevenii să se obișnuiască să sesizeze situații din oraș mai ales că, în curând, va fi funcțională o aplicație informatică în acest sens. Pentru astuparea unei gropi nu ar trebui să treacă mai mult de 24 de ore de la sesizare până la rezolvare


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat, pentru News Bucovina, că sucevenii ar trebui să se obișnuiască să sesizeze direct autoritățile locale privind diferite situații din oraș în condițiile în care în curând va fi funcțională o aplicație informatică în acest sens, apreciind că pentru lucrări mici nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore de la sesizare până la rezolvare.

Viceprimarul a făcut aceste aprecieri după ce un cititor News Bucovina a sesizat apariția unei gropi în asfalt pe strada Alexandru cel Bun, în zona din apropierea cimitirului evreiesc și a arătat că există riscul să se adâncească motiv pentru care a solicitat ca situația să fie transmisă Primăriei.

Sesizarea a fost direcționată viceprimarului Lucian Harșovschi care a transmis-o echipelor care se ocupă cu reparațiile de străzi și groapa a fost acoperită cu asfalt în mai puțin de 24 de ore.

Viceprimarul a spus că apreciază modul în care cititorul News Bucovina a sesizat această situație și că nu a acționat doar postând o fotografie pe o rețea de socializare, ci a căutat să găsească forma prin care problema poate fi rezolvată.

„Apreciez modul de abordare. În curând vom avea aplicația pentru smartphone funcțională și toate problemele sesizate de cetățeni vor putea fi postate în diversele secțiuni. Ne dorim să avem o comunicare cât mai rapidă cu cetățenii pentru a soluționa problemele pe care le sesizează”, a spus viceprimarul.

El a arătat că soluționarea problemelor semnalate se va face în cel mai scurt timp posibil, apreciind că pentru lucrări de reparații de anvergură mică nu ar trebui să treacă mai mult de 24 de ore de la sesizare până la rezolvare.(T.B.)


Intră acum și în grupul de