Băcăuan depistat în trafic cu maşina burduşită de ţigări de provenienţă ucraineană


Intră acum și în grupul de

La un control în trafic, poliţiştii au dat peste un băcăuan ce avea maşina burduşită cu ţigări de contrabandă. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, poliţiştii de frontieră sireteni au executat o acţiune în cooperare cu lucrători ai Posturilor de Poliţie Grăniceşti şi Pătrăuţi, moment în care au oprit pentru control pe comunicaţia E 85, pe raza localităţii Grăniceşti, un autoturism marca „Fiat Tempra”, condus de M. Iosif, în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Bacău.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite în portbagaj şi pe bancheta din spate un număr de 4.900 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană de diferite mărci, fără documente legale de provenienţă.

Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, şoferul a declarat că le-a cumpărat de la mai multe persoane pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le revândă în municipiul Bacău, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 20.090 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de