Hoţ de maşini din Botoşani, prins la Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Un spărgător de maşini din Botoşani a fost prins joi seară de poliţişti. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 21:00, a fost prins în flagrant de poliţişti B. ALBERT, în vârstă de 45 ani, din municipiul Botoşani, care a sustras un autoturism, parcat cu cheile în contact şi neasigurat pe strada Putnei, din municipiul Rădăuţi, proprietatea lui C. Radu din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în momentul comiterii faptei avea 0,80 g/l îmbibaţie alcoolică în aerul expirat.

În acelaşi mod şi condiţii, pe data de 02 mai, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe raza comunei Poieni Solca, a pornit şi condus un autocamion, proprietatea lui S. Silvestru, pe o distanţă de circa 400 metri, iar pe data de 05 mai, la ora 23:00, prin efracţie a pătruns într-un autoturism, parcat pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuţi, proprietatea lui A. Cristinel din localitate, de unde a sustras un radiocasetofon, după care a pătruns în curtea imobilului, unde a fost identificat şi prins.

Faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „violare de domiciliu”, „furt de folosinţă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de