Au furat două capace de canal


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din Şcheia au furat capacele din fontă ce acopereau gurile de canal de pe două străzi din municipiul Suceava, punând în pericol siguranţa pietonilor şi a şoferilor. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la orele 23:12, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că de pe strada Universităţii, două persoane necunoscute aflate într-un atelaj hipo au sustras un capac din fontă de la o gură de canalizare.

Pentru prinderea autorilor au fost mobilizate trei patrule de siguranţă publică care acţionau în zonă, iar în urma măsurilor urgente întreprinse, au fost depistaţi F. Gheorghiţă, de 41 ani – cu antecedente penale şi G. Florin, de 33 ani, ambii din comuna Şcheia, în atelajul hipo fiind găsite două capace din fontă, unul fiind cel sustras de pe strada Universităţii, iar celălalt stabilindu-se că a fost sustras de pe Aleea Saturn.

Prejudiciul cauzat, în sumă de 600 lei, a fost recuperat, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de