Vitezomani de week-end


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii, poliţiştii au aplicat aproape 200 de amenzi pentru depăşirea vitezei legale. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră şi a formaţiunilor de profil de la subunităţi au efectuat o serie de acţiuni în trafic în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteză, fiind constatate şi două infracţiuni, din care una de conducere fără permis şi una de conducere a unui autoturism neînmatriculat.

Potrivit IPJ Suceava, au fost aplicate 312 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.820 lei, din care 198 pentru viteză, 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 28 pentru lipsă centuri şi 83 pentru alte abateri. Au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere, din care 3 pentru viteză, 3 pentru consum de alcool şi unul pentru neacordare de prioritate, precum şi 2 certificate de înmatriculare.

IPJ a exemplificat cu Ş. Constantin, de 38 de ani, din municipiul Suceava, ce a condus un autoturism pe DN2 K, pe raza oraşului Milişăuţi, cu viteza de 105 km /h şi având o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi Ţ. Adrian, de 22 de ani, din municipiul Suceava ce a condus un autoturism pe B-dul. George Enescu din localitate, având o alcoolemie de 0,37 alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-a aplicat măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de