Doar caroseria a rămas dintr-o Toyota Land Cruiser ce a luat foc


Intră acum și în grupul de

Maşina unui rădăuţean, în valoare de 400 milioane de lei vechi, a luat foc marţi dimineaţă, de la un scurtcircuit. Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, marca Toyota Land Cruiser, aparţinând lui Mihai C., în municipiul Rădăuţi, str. Bogdan Vodă. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112 la ora 03:48, iar la sosirea echipajului de intervenţie incendiul se manifesta în interiorul autovehiculului, existând pericolul de propagare la două autoturisme parcate în apropiere.

Flăcările au fost stinse la ora 04:10, în limitele găsite, arzând materialele combustibile din interiorul autoturismului (tapiţeria, bordul, acte auto) şi s-a degradat compartimentul motor. Pagubele au fost estimate de proprietar la 40.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un cablu electric, respectiv de la sistemul audio improvizat neizolat corespunzător.
Pompierii au salvat cele două autoturisme din apropiere, în valoare de circa 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de