Flutur, la deschiderea noului an școlar: Consiliul Județean Suceava va continua să fie alături și să sprijine învățământul special din județ pentru care vom asigura constant resursele financiare necesare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, la deschiderea anului școlar la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, unitate subordonată CJ Suceava.

„Am urat succes în noul an școlar elevilor, profesorilor și părinților. Mă bucură mult faptul că am reușit să primim copiii în noul an școlar cu o școală în straie noi. Școala arată foarte bine după ce CJ Suceava a alocat fonduri consistente pentru întreținere și reparații”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că, mai mult decât atât, marți semnează ordinul de începere a lucrărilor la o investiție amplă prin care se va construi un corp nou de clădire cu P+2E și se face o extindere cu P+1.

Președintele Flutur a menționat că valoarea totală a investiției se apropie de un milion de euro, iar obiectivul de investiții  include 10 săli de clasă, 2 ateliere, o sală multifuncțională.

De asemenea va fi reabilitată instalația de utilizare a gazelor naturale și va fi realizată o pasarelă de legătură pentru asigurarea accesului între corpul nou și cel existent.

„Consiliul Județean Suceava va continua să fie alături și să sprijine învățământul special din județul Suceava pentru care vom asigura constant resursele financiare necesare”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de