Un şofer beat a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

O femeie a decedat după ce un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o cu maşina. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 22.00, pe DC „Satul Nou” pe raza comunei Marginea, H. GAVRIL, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nereducerii vitezei la trecerea pe lângă un grup de pietoni, a acroşat cu partea dreapta faţă pe L. DOMNICA, de 66 ani, localnică, pieton care se deplasa regulamentar pe partea stângă a drumului. Din accident a rezultat decesul victimei.

H. GAVRIL a fost identificat la domiciliul său, iar autoturismul implicat în accident a fost găsit în garajul locuinţei lui H. FLORIN de pe raza comunei Horodnic de Sus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Rădăuţi faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l” şi „părăsirea locului accidentului”, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de