Incendiu cu pagube de 10.000 lei într-o gospodărie din Siminicea


Intră acum și în grupul de

Pagube de aproximativ 100 milioane de lei vechi s-au înregistrat în urma unui incendiu izbucnit joi după-amiază în gospodăria unui siminicean. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 16:08, astfel că Detaşamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Siminicea au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Marcel G., în comuna Siminicea.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta la acoperişul casei existând pericolul de propagare la două anexe. Focul a fost stins la ora 17:05, în limitele găsite, dar au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 60 mp, planşeul unei camere pe o suprafaţă de circa 20 mp, mobilier şi documente personale. De asemenea, s-au degradat pereţii interiori ai locuinţei. Pagubele au fost estimate de proprietar la 10.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către conductori electrici defecţi. Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de circa 40.000 lei.


Intră acum și în grupul de