Căruţaş beat, accidentat grav

Un căruţaş a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu capul de carosabil. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 23:10, pe DC 11C în interiorul comunei Fântâna Mare, A. Petrea, în vârstă de 72 ani, localnic, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice un atelaj hipo, a atins cu roata faţă dreapta parapetul unui pod, moment în care a fost aruncat şi a căzut cu capul de carosabil, autoaccidentându-se grav.

Un alt accident grav soldat cu decesul căruţaşului a avut loc săptămâna aceasta. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 11:40, pe un drum comunal din localitatea Mălini, B. Toader, în vârstă de 65 ani, localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo, neînregistrat, calul s-a speriat, s-a izbit de pod cu atelajul, proiectându-l pe căruţaş suprafaţa drumului.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral acut deschis, otoragie dreapta”, fiind internat la secţia de neurochirurgie, unde în jurul orelor 18:00 a decedat.

loading...