Viceprimarul Marian Andronache anunță că 5000 de tufe de crizanteme vor fi plantate în această toamnă: Municipiul Suceava continuă să fie un „oraș al florilor” chiar și după ce vara a trecut.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, a anunțat, vineri, că municipiul va continua să fie un oraș al florilor chiar dacă vara a trecut și că, treptat, vor fi plantate crizanteme, fiind pregătite cinci mii de tufe.

„A sosit anotimpul crizantemelor. Vrem să avem un oraș frumos, de aceea plantăm o mulțime de flori, an de an. Pentru tomna acestui an avem pregătite 5000 de tufe de crizanteme cu care vom înlocui gradual florile din sensurile giratorii, de pe peluze sau din jardiniere”, a declarat Marian Andronache. El a menționat că unde florile existente arată încă bine nu se va interveni încă și că acestea ar putea să rămână chiar până la finele lunii septembrie.

„Oricum operațiunea de înlocuire a florilor de vară cu cele de toamnă, cu pregătirea terenului, este una de durată și presupune multă muncă din partea colegilor de la Direcția Domeniului Public, cărora le mulțumesc pentru implicare și profesionalism”, a spus viceprimarul Marian Andronache.

Crizantemele au fost achiziționate și crescute o perioadă în sera de la Direcția Domeniului Public, pentru a fi plantate cu puțin timp înainte de de înflorire, a precizat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de