Nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a lovit un autoturism


Intră acum și în grupul de

Pentru un şofer în vârstă de 71 de ani, culoarea roşie a semaforului nu a avut nici o importanţă, izbindu-se astfel într-o maşină condusă regulamentar. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 09.15, B. GHEORGHE, de 71 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Obcinilor cu direcţia de deplasare Şcheia – Bulevardul 1 Decembrie 1918, ajungând la intersecţia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, nu a respectat semnificaţia semnalului de culoare roşie a semaforului electric, în funcţiune, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de H. ANA, de 24 ani, localnică.

Cei implicaţi în coliziune s-au prezentat la sediul Poliţiei Rutiere Suceava, unde au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri şi unde au completat declaraţiile de tamponare. Pe timpul soluţionării coliziunii nici una din părţi nu a declarat că a suferit leziuni.

În jurul orelor 13.40, B. GHEORGHE s-a prezentat la spital acuzând dureri în urma leziunilor produse în timpul coliziunii şi fiind consultat i s-a stabilit diagnosticul „policontuzionat, contuzie toracică anterioară cu echimoză sternală inferioară, contuzie forte mâna stângă, contuzie cu escoriaţii genunchi drept”, necesitând pentru vindecare 14 – 15 zile îngrijiri medicale, rămânând internat.

Din primele cercetări rezultă vinovăţia exclusivă a lui B. GHEORGHE, care nu a respectat semnificaţia semnalului de culoare roşie a semaforului electric generând producerea evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de