Administratorii unui Remat din Ipoteşti, amendaţi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au executat o acţiune pe raza judeţului Suceava, pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor din domeniul gestionării deşeurilor industriale reciclabile, ocazie cu care au fost verificate 3 societăţi comerciale şi au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.000 lei.

Potrivit IPJ Suceava, S. DAN şi S. IOAN, administratori ai unei societăţi comerciale din Ipoteşti, cu obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate rezultate în urma dezmembrărilor autoturismelor scoase din uz, nu au procedat la înregistrarea în evidenţa contabilă a tuturor autoturismelor identificate la sediul societăţii şi nu a putut prezenta lista cu preţurile practicate pentru piesele rezultate şi expuse la vânzare în regim cu amănuntul.

Aceştia au fost sancţionaţi cu o amendă în valoare de 4000 lei şi una de 10.000 lei, după ce administratorii s-au prezentat la sediul Gărzii Financiare Suceava cu evidenţa contabilă solicitată.


Intră acum și în grupul de