Bărbatul din Vicovu de Sus care a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată și a rănit grav o persoană a fost introdus în arestul poliției. El era băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din Vicovu de Sus care a provocat, vineri seara, un accident după ce a pierdut controlul volanului a fost reținut.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, acesta conducea un autoturism Volswagen Golf, pe strada Ștefan cel Mare, pe raza orașului Vicovu de Sus, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, intrând în parcarea din fața unei firme după care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Superb și cu autoutilitara marca Mercedes, acestea fiind parcate.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului de pe scaunul stânga față, un bărbat de 48 de ani, din oraș Vicovu de Sus.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul care a condus nu este posesor de permis de conducere.

El a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 1,32mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, bărbatul să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunerea luării unei măsuri preventive.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de