Circula cu maşina, deşi avea permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, au executat miercuri, o acţiune specifică pe comunicaţia DJ 209G, ocazie cu care au oprit în trafic un autoturism marca „Opel Astra” de culoare gri, condus de către M. Emanuel, în vârstă de 19 de ani, domiciliat în comuna Straja, care ulterior s-a dovedit că avea permisul suspendat.

Potrivit IJPF Suceava, la controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, tânărul a prezentat documentele personale de identitate precum şi documentele autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că acesta are suspendat permisul de conducere pentru abateri la regulile de circulaţie, până în data de 05.06.2009.

Datorită acestui fapt, poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului acte premergătoare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Actele premergătoare urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de