Acasă Actualitate Un copilaş de 5 ani s-a jucat cu focul lângă stogurile din...

Un copilaş de 5 ani s-a jucat cu focul lângă stogurile din gospodărie


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din Fântâna Mare a fost la un pas de a fi mistuită de flăcări, după ce un copilaş a profitat de neatenţia părinţilor şi s-a jucat cu focul lângă stoguri. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 15:20, prin serviciul 112 a fost anunţat un incendiu în gospodăria Mihaelei S., în comuna Fântâna Mare. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântâna Mare cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiu .

La sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta la un stog de fân existând pericolul de propagare a focului la alte două stoguri şi casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 16.40, în limitele găsite, arzând aproximativ două tone de fân şi circa 0,5 mc lemn de foc. De asemenea, s-a degradat o tonă de furaje, pagubele fiind estimate la 1.000 lei.



Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jocului unui minor A. S., în vârstă de 5 ani cu focul, lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat casa de locuit şi două stoguri de fân, în valoare de aproximativ 15.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version