Noi probe privind activitatea infracţională a grupului de hoţi din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

În urma unor acţiuni ale poliţiştilor fălticeneni, a fost probată activitatea infracţională a tinerilor ce fură de prin municipiul Fălticeni. Potrivit IPJ Suceava, vineri, între orele 08.00 – 12.00 şi 19.00 – 23.00, pe raza municipiului Fălticeni a fost executată o razie pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică şi pentru prevenirea faptelor antisociale, ocazie cu care au fost constatate 3 infracţiuni din care două de înşelăciune şi una de cerşetorie şi au fost aplicate 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.740 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate joi, de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, a fost probată activitatea grupului infracţional compus din Ş. Petru, de 28 ani, minorul L.R. de 16 ani, arestat preventiv în alte cauze, R. Constantin, de 36 ani, L.,A., de 15 ani şi C. Gheorghiţă, de 18 ani, toţi din municipiul Fălticeni, care în perioada februarie-aprilie 2009, în diferite asocieri au comis un număr de 6 furturi din societăţi comerciale şi instituţii de pe raza localităţii de domiciliu.

Tot joi, în urma probatoriului administrat, Ş. Petru a fost prezentat la Judecătoria Fălticeni, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 zile, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de