Modernizarea străzii Mihai Sadoveanu se va finaliza la sfârșitul lunii noiembrie, estimează viceprimarul Marian Andronache: Soluțiile sugerate de sucevenii care locuiesc în zonă vor fi puse în aplicare în măsura posibilităților


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a inspectat, miercuri, lucrările de modernizare care se fac pe strada Mihail Sadoveanu menționând că, în măsura posibilităților, sugestiile propuse de sucevenii care locuiesc în zonă vor fi puse în aplicare.

El a arătat că a vizitat șantierul pentru că a vrut să se asigure de bunul mers al lucrărilor de modernizare a străzii Mihail Sadoveanu.

„În momentul de față se finalizează canalizarea pluvială. Capacele de la canalizarea pluvială au fost ridicate. Urmează montarea bordurii, turnarea asfaltului și a stratului de uzură”, a spus viceprimarul.

El a mai spus că și-a dorit să discut personal cu sucevenii domiciliați pe această stradă pentru a le afla părerea și sugestiile în legătură cu situația lucrărilor.

Viceprimarul le-a mulțumit acestora pentru implicare și le-a promis că, în măsura posibilităților, soluțiile sugerate de aceștia vor fi puse în aplicare.

„În condiții de vreme bună, cu ajutorul lui Dumnezeu, lucrarea de modernizare a străzii Mihail Sadoveanu va fi finalizată până la sfârșitul lunii noiembrie”, a menționat Marian Andronache. (T.B.)


Intră acum și în grupul de