Stâlpii de pe marginea drumului, „îmbrăţişaţi” de şoferii imprudenţi


Intră acum și în grupul de

Un motociclist fără permis şi un autoturism s-au izbit miercuri, seară de stâlpii aflaţi pe marginea drumului. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 22.30, în interiorul localităţii Cîrlibaba, pe DN 18, C. Simion, de 18 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, nu posedă permis de conducere, în timp ce conducea o motocicletă, pe fondul lipsei de experienţă şi a neadaptării vitezei, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp pentru iluminat public din beton.

Motociclistul purta cască de protecţie, dar a fost rănit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tor miercuri, în jurul orei 23.30, în interiorul localităţii Pojorâta pe DN 175, U. Gheorghe, de 48 ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua de telefonie de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea pasagerilor U. Elena, de 39 ani, minora U. E., de 17 ani, ambele din comuna Fundu Moldovei şi C. Petrică, de 19 ani din comuna Iacobeni.


Intră acum și în grupul de