Jocul cu focul a dus la incendierea a două gospodării din Horodnicu de Sus


Intră acum și în grupul de

Doi copii lăsaţi nesupravegheaţi s-au jucat cu focul incendiind miercuri după-amiază două gospodării, pagubele ajungând la 600 de milioane de lei vechi. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 16:51 s-a anunţat izbucnirea unui incendiu la două gospodării ce aparţin lui Z. Ovidiu şi Z. Elena, din comuna Horodnicu de Sus.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Horodnicu de Sus cu patru autospeciale pentru localizare şi stingere.

Când aceştia au ajuns la faţa locului ardeau la Elena Z. acoperişul casei de locuit, adăpostul pentru animale şi depozitul de furaje la Elena Z., iar la Ovidiu Z. adăpostul pentru animale, depozitul de furaje şi magazia de lemne existând pericolul de propagare la casa de locuit şi alte două locuinţe învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 18.30.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul Z. G., în vârstă de 4 ani şi Z. P., în vârstă de 5 ani, lăsaţi nesupravegheaţi.

Pompierii au salvat 5 copii, 1 cal, casa de locuit a lui Ovidiu Z. şi două case învecinate, în valoare de aproximativ 120.000 lei. Din primele estimări pagubele sunt de circa 60.000 lei.


Intră acum și în grupul de