Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, onorat că a fost nominalizat pentru funcția de ministru al Sănătății, dar spune că rămâne să-și continue proiectele la Suceava: Rămân să continui proiectele pentru Spitalul Județean Suceava și pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, sâmbătă, în exclusivitate pentru News Bucovina că este onorat că numele său a fost vehiculat între cei care ar putea să preia funcția de ministru al Sănătății, dar că dorește să-și continue proiectele importante pe care le are de făcut la Suceava.

„Nu am fost întrebat oficial de nimeni dacă doresc să preiau acest portofoliu. Am văzut și eu în presă că am fost luat în calcul pentru această funcție pe baza performanțelor de management la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit să mă propună pentru această onorantă funcție”, a declarat Vasile Rîmbu.

El a spus că și-a petrecut ultimii zece ani pentru a dovedi că descentralizarea sistemului de sănătate poate fi realizată cu succes și că dezvoltarea și modernizarea Spitalului Județean Suceava este proiectul său de suflet pe care dorește să-l continue.

„Consider că mai am multe de făcut pentru suceveni și sistemul de sănătate din județul Suceava”, a spus managerul SJU Suceava.

Vasile Rîmbu a spus că atât suceveni, cât și medici cu care a discutat în ultima săptămână, i-au solicitat să rămână în Suceava.

„Categoric, rămân să-mi continui proiectele pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava și pentru suceveni”, a conchis Vasile Rîmbu.


Intră acum și în grupul de