Doi focşăneni, depistaţi la vamă cu ţigări ascunse


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au ridicat în vederea confiscării ţigări în valoare de 1.174 lei, ce erau ascunse în portbagaj şi aripile interioare ale unui autoturism. Potrivit IJPF Suceava, joi, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Dacia”, cetăţenii români, J. Nicolae, în vârstă de 23 de ani şi J. Victor, în vârstă de 26 de ani, ambii domiciliaţi în oraşul Focşani, judeţul Vrancea.

În urma controlului amănunţit asupra persoanelor şi a mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagaj şi în aripile interioare ale autoturismului, un număr de 280 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Persoanele în cauză au declarat echipei de control că au cumpărat ţigările din Ucraina cu scopul de a le revinde în Focşani, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.174 lei a fost reţinută în vederea confiscării iar focşănenii sancţionaţi contravenţional.


Intră acum și în grupul de