Cercetaţi pentru vânzarea de produse contrafăcute


Intră acum și în grupul de

La propunerea IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, a confirmat rezoluţiile prin care s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva unui fălticenean şi a unei gălăţence. Potrivit IPJ Suceava, N. MIHAI, de 43 ani, din municipiul Fălticeni, administrator al unei societăţi comerciale din Fălticeni, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară”.

Acesta, în calitate de reprezentant al societăţii comerciale a oferit spre comercializare benzi adezive inscripţionate cu o marcă de renume, fără a avea acordul titularului mărcii, fapt pentru care titularul de mărci se constituie parte civilă cu suma de 50 Euro.

De asemenea, D. MIRABELA ,de 19 ani din comuna Brătăşeşti, judeţul Galaţi, este cercetată pentru „oferirea produselor sau comercializarea ori deţinerea lor în acest scop sau, după caz, oferirea sau prestarea serviciilor, sub acest semn”.

Tânăra a oferit spre comercializare mai multe produse cosmetice inscripţionate cu mărci de renume, care în urma constatărilor efectuate de către titularii de mărci a rezultat ca produsele sunt contrafăcute. Mărcile prejudiciate se constituie parte civilă cu suma totală de 490 Euro.


Intră acum și în grupul de