Piața Mică din municipiul Suceava se mută, temporar, începând de joi în vederea modernizării. Ion Lungu: Se pot începe lucrările la parcarea subterană


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, că începând de joi se mută, temporar,  Piața Mică din cartierul George Enescu, pe un teren închiriat de Primăria Suceava, urmând să înceapă lucrările de realizare a noii piețe cu parcare subterană.

Primarul a spus că a semnat contractul și că tarabele din Piața Mică se mută pe un teren de 1500 de mp.

„Se vor muta chioșcurile de acolo, este pregătită macara”, a spus Lungu care a menționat că Direcția de Administrare a Piețelor a informat comercianții din zonă și că speră că nu vor exista niciun fel de probleme.

Primarul a mai declarat că proiectul pentru parcarea subterană a fost realizat și că deja se pot începe lucrările la acest obiectiv, care este prima investiție prevăzută să fie realizată în cadrul acestui proiect de modernizare a Pieții Mici.

El a menționat că este asigurată pentru lucrările din acest an suma de 1,5 milioane de lei dintr-un credit și că speră ca lucrarea să avanseze mult în perioada următoare. (T.B.)


Intră acum și în grupul de