Asfaltare surpriză pe DJ 208C. Flutur: Asfaltăm acum la Vercicani și Roșcani pentru că vremea permite. Urmează să ne ocupăm și de marcaje rutiere pe drumurile județene. La proiectul de modernizare a drumului Dărmănești-Stroiești-Suceava-Dolhasca se evaluează ofertele pentru execuția lucrărilor


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că se continuă lucrările de asfaltare pentru că vreme încă mai permite și a arătat că se vor executa în următoarea perioadă și marcaje pe drumurile județene, dar că cel mai important este că s-a intrat în evaluarea ofertelor pentru stabilirea constructorilor care vor realiza modernizarea drumului Dărmănești-Suceava-Dolhasca-granița cu județul Iași

Flutur a spus că a mers pe drumul județean DJ 2028 C, la Vercicani, la granița cu județul Botoșani, unde se fac lucrări de asfaltare în satele Roșcani și Vercicani.

„ Asfaltăm acum 4,4 kilometri de drum cu două straturi, cu plasă geogrilă pentru a face priză, lucrarea fiind circa 2,3 milioane de lei. Drumul era deteriorat, în special că pe acest drum circulă foarte multe mașini care transportă balast”, a spus Flutur.

El a arătat că se bucură că vremea permite realizarea de astfel de lucrări și că în aceste zile se va realiza lucrarea până la intrarea în orașul Liteni.

„Este una dintre lucrările surpriză. Eu am avut o reținere legată de vreme, dar oamenii din zonă au fost plăcut surprinși”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a mai anunțat că vineri dimineața va organiza o ședință cu drumarii pentru realizarea marcajelor rutiere și că le va cere ca în următoarea perioadă să se ocupe de realizarea de  marcaje.

El a declarat că cel mai important este că s-a intrat în linie dreaptă și cu drumul Dărmănești-Suceava-Dolhasca-Iași.

„S-a încheiat perioada de depunere și suntem în perioada de evaluare a ofertelor”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a menționat că în acest proiect, realizat în parteneriat cu CJ Iași, în ceea ce privește execuția lucrărilor CJ Suceava nu mai depinde de CJ Iași și că drumul a fost împărțit în două tronsoane pentru care s-au făcut licitațiile, unul dintre tronsoane fiind de la Suceava la Dolhasca, iar cel de-al doilea de la Dărmănești-Stroiești-Moara-Suceava.

„Organizăm noi licitațiile și nu mai depindem de Iași. Sunt oferte depuse și suntem în evaluare”, a declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de