Trei persoane rănite după ce un autoturism a fost lovit de trenul Suceava-Cacica între stațiile Soloneț și Pârtești. Traficul feroviar este întrerupt//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, duminică dimineața, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de trenul Suceava-Cacica între stațiile de cale ferată Soloneț și Pârtești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 511, la kilometrul feroviar 15+900 de metri, între stațiile CF Soloneț și Pârtești după ce un tren, care circulă pe relația Suceava – Cacica, a surprins și acroșat în gabaritul căii ferate, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, un autoturism.

Traficul feroviar este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Potrivit ISU Suceava, din cele trei persoane aflate în autoturism una a rămas încarcerată.

Toate cele trei persoane, doi bărbați și o femeie, au multiple traumatisme, dar sunt conștiente.

Persoana rămasă încarcerată a fost extrasă de pompierii militari și este conștientă.

Cei trei răniți sunt monitorizați medical și sunt transportați pentru investigații medicale și tratament de specialitate la SJU Suceava.

La fața locului intervin două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Trenul are un singur vagon, iar cei zece pasageri nu au suferit răni.


Intră acum și în grupul de