A furat o maşină şi se plimba fără a avea permis


Intră acum și în grupul de

Pe lângă faptul că nu avea permis de conducere, un bărbat a furat o maşină şi a circulat cu ea pe un drum public. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au depistat în trafic pe DJ 209A pe Ş. Cristian, în vârstă de 31 ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi, cu reşedinţa în comuna Mălini, care conducea un autoturism.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză nu este deţinător de permis de conducere şi că în cursul zilei, cu puţin timp înainte, aproximativ 10 minute a sustras autoturismul aflat în proprietatea lui Ş. Mihail, din comuna Mălini, care era parcat în vecinătatea drumului public, în faţa accesului spre locuinţa părţii vătămate având cheile în contact. Bărbatul a condus acest autoturism pe o distanţă de aproximativ 3 km până a fost oprit în trafic.

Autoturismul, în valoare de 10.000 lei a fost predat proprietarului iar Ş. Cristian este cercetat de poliţişti, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „conducerea unui autoturism pe drumuri publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de