Cu prietenul „Bachus” la volan


Intră acum și în grupul de

Aflaţi sub influenţe bahice, trei şoferi nu au ezitat să se urce la volan, fiind depistaţi de poliţişti. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orelor 03.05, lucrătorii Postului de Poliţie Rîşca au oprit pentru control pe DJ 155A, pe raza localităţii autoturismul condus de către A. Gabriel, de 22 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2004.

Întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, lucrătorii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Gura Humorului au executat un control tematic pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orelor 22.00, pe strada Oborului din localitate, a fost oprită în trafic o autospecială – proprietatea unei societăţi comerciale din Suceava, condusă de către C. Doru, de 24 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2004.

Şi acesta emana miros de băuturi alcoolice, iar la testul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52‰ mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrătorii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Câmpulung Moldovenesc au oprit pentru control, duminică, la ora 20:30 pe strada Mihai Eminescu din localitate, autoturismul condus de către R. Iulian, de 21 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2007.

Simţind halena alcoolică poliţiştii l-au rugat pe şofer să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82‰ mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile s-au întocmit dosare penale .


Intră acum și în grupul de