La Horodnic de Sus au început lucrări de asfaltare printr-un program cu finanțare europeană. Gheorghe Flutur: Pot să spun că Horodnic de Sus e una din cele mai frumoase surprize din acest mandat, cu realizări excepționale


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi dimineața, la Horodnic de Sus la deschiderea lucrărilor de asfaltare a unui drum comunal printr-un proiect cu finanțare europeană, el apreciind că primarul comunei, Valentin Luță, este unul dintre primarii gospodari care are realizări excepționale.

„Am participat la deschiderea lucrărilor de asfaltare a unui drum comunal în Horodnic de Sus alături de primarul PNL Valentin Luță care este un campion pe proiecte europene în județul Suceava”,  spus Flutur.

El a spus că asfaltarea drumului comunal se face printr-un proiect european inițiat de Grupul de Acțiune Locală (GAL) pe mai multe tronsoane, primul fiind pe 3,1 kilometri, iar al doilea pe 5,5 kilometri.

„E de remarcat că lucrările sunt făcute gospodărește. Întâi s-a tras apă-canal în 80 la sută din comună, a făcut trei poduri peste pârâul Pozen, pârâu cu probleme de-a lungul timpului și acum vine cu asfaltul”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a remarcat că Valentin Luță este un primar foarte gospodar care a finalizat și o Casă de cultură superbă, care va fi una din cele mai frumoase pe care le are județul Suceava și care va fi inaugurată în luna decembrie, după ce, nu de mult a inaugurat un dispensar medical cu dotări de nivel european.

„S-a implicat în acordarea de terenuri și a unui perimetru întreg de locuințe pentru tineri. A atras investitori într-o zonă industrială în limită cu orașul Rădăuți care sunt plătitori de impozite la comună.Pot să spun că Horodnic de Sus e una din cele mai frumoase surprize din acest mandat cu realizări excepționale”, a spus Gheorghe Flutur.

El a menționat că a fost și va continua să îl sprijine pe primarul din Horodnic de Sus pentru continuarea proiectelor.

„CJ Suceava a fost alături de el și vom fi în continuare mai ales că din luna septembrie nu a mai primit bani pentru decontarea unor proiecte de dezvoltare locală și va trebui să ajutăm să deconteze și să facă plata la firmele constructoare”, a conchis Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de