Aplicația “SuceavaCityApp” a fost lansată oficial la Târgul de Turism al României de viceprimarul Lucian Harșovschi: E o aplicație inteligentă care ne promovează orașul. Avem ca prim obiectiv atragerea interesului pentru municipiul Suceava ca destinație turistică și culturală.//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a lansat, oficial, la Târgul de Turism al României, ce are loc la Romexpo București, aplicația “SuceavaCityApp”, un concept nou, o aplicație inteligentă care promovează municipiul Suceava.

Potrivit viceprimarului, municipiul Suceava, declarat “Destinația Europeană de Excelență a României” pentru turismul cultural, va fi promovat în țară, dar și în străinătate prin logo-ul orașului, care are în loc de litera V o inimă❤ și transmite că “Iubim Suceava!”.

El a explicat că descărcând aplicația din AppStore sau Magazin Play utilizatorii pot obține detalii despre cultura, gastronomia și obiectivele turistice ale Sucevei, iar dacă va fi selectată opțiunea “notificări” vor putea fi la curent cu evenimentele care se desfășoară în municipiul Suceava.

„Avem ca prim obiectiv atragerea interesului pentru municipiul Suceava ca destinație turistică și culturală”, a spus Lucian Harșovschi.

În perioada 14-17 noiembrie 2019, Primăria Municipiului Suceava alături de Consiliul Județean Suceava participă la Târgul de Turism al României, ce are loc la Romexpo București.


Intră acum și în grupul de