Doi tineri suceveni, arestați la Cluj Napoca pentru trafic de droguri. Cei doi aveau aproape 1 kilogram de canabis


Intră acum și în grupul de

Aproape un kilogram de canabis, peste 16.000 de lei și alte bunuri au fost ridicate de polițiști, în urma a trei percheziții efectuate la doi bărbați bănuiți de trafic de droguri, anunță Poliția Română.

Potrivit sursei citate, în data de 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat doi bărbați, de 21 și 22 de ani, din județul Suceava, care aveau asupra lor 880 de grame canabis, 15 grame de MDMA, 9.800 de lei și un cântar electronic de precizie.

La fața locului, s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca pentru continuarea investigațiilor. Astfel, la scurt timp de la depistarea celor doi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate 74 de grame de canabis, 10 grame amfetamină, trei laptop-uri, o unitate centrală, 4 telefoane mobile, 15.000 de lei și instrumente pentru consum de droguri.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celor două persoane, iar ulterior acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, menționează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de