Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat finalizarea unei noi etape de modernizare a zonei centrale a Sucevei: Proiectul s-a încheiat cu aplicarea marcajelor în cea mai mare parcare de reședință din municipiu




Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că s-a finalizat o nouă etapă a lucrărilor de modernizare a zonei centrale a Sucevei.

El a spus că acest proiect s-a finalizat, luni, odată cu trasarea marcajelor rutiere pe cea mai mare parcare de reședință, recent asfaltată, respectiv parcarea de pe strada Curtea Domnească, în spatele fostului magazin Taylan.

Viceprimarul Harșovschi a spus că s-a continuat programul de reabilitare a Sucevei de la scara blocului, prin refacerea integrală a parcării de reședință dintre blocuri, din spatele magazinului Taylan.

El a explicat că modernizarea acestei zone s-a făcut în două etape, prima cuprinzând parcul dintre blocuri și aleile din jurul acestuia, iar acum s-a refăcut cu covor asfaltic întreaga parcare fiind asfaltată o suprafață de 2300 de mp, inclusiv accesul principal, dinspre strada Curtea Domnească, care este de asemeni reabilitată integral.

„Luni am reușit să trasăm și marcajele rutiere, reușind astfel să punem la dispoziția cetățenilor 75 de locuri de parcare, aproape de kilometrul zero al Sucevei”, a menționat viceprimarul Lucian Harșovschi.

loading...