Primarul Ion Lungu anunță că se fac primii pași concreți pentru realizarea Sălii Polivalente din Suceava. El spunea în februarie că doar un guvern liberal va finanța proiectul


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, joi, că se fac primii pași concreți pentru realizarea Sălii Polivalente din municipiu. Anterior, Ion Lungu anunța că doar un guvern liberal va finanța această investiție.

Astfel, el a declarat că în urma discuțiilor pe care le-a avut în această săptămână la București, la Compania Națională de Investiții, au fost  făcuți pași concreți pentru realizarea Sălii Polivalente de 5000 locuri de la Suceava.

El a menționat că a fost informat că a fost demarată procedura de licitație publică pentru „Servicii de proiectare  faza studiu de fezabilitate, Studiu tipografic  vizat OCPI, Studiu geotehhnic Af, Întocmire documentatii pentru obtinerea avizelor si acordurilorde principiu-construire Sala polivalenta5.000 locuri,municipiul Suceava, jud.Suceava”.

„Avem certitudinea că Sala Polivalentă de la Suceava va fi prinsă la finanțare în bugetul anului  2020 și vom demara efectiv lucrările”, a spus Lungu.

Reamintim că în luna februarie a acestui an primarul Ion Lungu spunea că Sala Polivalentă din Suceava va fi realizată când va veni un guvern liberal.

„Mă întreabă lumea în legătură cu Sala Polivalentă. O spun cu subiect și predicat: Sala Polivalentă va fi făcută când va veni un guvern liberal. Până atunci nu se va face. Nicio investiție majoră în domeniul sportiv în Moldova nu s-a făcut. S-au dus toate în jurul Olteniei unde PSD are lideri marcanți”, a spus Ion Lungu în luna februarie a acestui an.

Primarul a menționat atunci că Sala Polivalentă pentru care Suceava îndeplinește condițiile, pentru care a depus de trei ani la Guvern documentațiile nu fusese inclusă nici în 2019 la finanțare.

„Singura noastră șansă este ca PNL să revină la guvernare ca să putem construi, să putem dezvolta Suceava, Moldova, așa cum s-a întâmplat în anii din urmă”, a declarat atunci Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de